GAMMA cserepeslemezek

(0 - user rating)

 

  

 
 

 Műszaki jellemzők:

fedőszélesség 1150 mm
teljes szélesség 1212 mm
lemezvastagság 0,50 mm
profilmagasság 45 / 50 mm
mintamagasság 25 / 30 mm
modul hosszúság 350 / 400 mm
a lemez hosszúsága max 6020 mm
tömeg kb 4,5kg/m2
   
A GAMMA® cserepeslemezek olyan modern tetőfedők, amelyek formája a hagyományos cseréptetők mintájára készült. A GAMMA® cserepeslemezek különlegessége a szimmetrikus forma, ami jelentősen megkönnyíti a tető felhelyezését, a magas mintamagassága pedig kivételes esztétikai hatást biztosít. Több olyan tényező alkalmazása, mint a magas mintamagasság, az érdekes, szimmetrikus forma és a hullám formájú vágás kivételes vizuális hatás elérését tette lehetővé.
 
 

Gama_2.jpgGama_1.jpgGama_3.jpgGama_5.jpgGama_4.jpg

Színválaszték

Nagyon széles, és ami még fontosabb, a teljes keresztmetszetet felölelő színválasztékkal rendelkezünk, fényes a RAL skála szerint, matt a TK vagy az US jelzéssel. Vevőink igényeinek sokéves tanulmányozása összekapcsolva tapasztalatainkkal és vevőink javaslataival lehetővé tette számunkra a velünk szemben támasztott elvárásoknak való teljes körű megfelelést.

A nagy raktár és a termelési, értékesítési és logisztikai részlegek szoros együttműködése biztosítja a termékek folyamatos kínálatát. Tetőink nem szakadnak el a valóságtól, hanem ragyogóan egységbe komponálhatók minden homlokzattal.

szinvalasztek.jpg