Lambda tetőburkolat


 

 

 
 

A korszerűsített LAMBDA® tetőpanelek jóval tökéletesebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint eddig gyártott változataik. A két változatban (LAMBDA® L38 és LAMBDA® L25) kapható panel rendkívül sokféle héjazat kialakítását teszi lehetővé.
A tetszés szerint változtatható paraméterek lehetővé teszik, hogy a panelek egészen különböző stílusú tetőket hozzanak létre  – az épület fajtájától és a felhasznált anyagtól függően – kiemelhetik egy épület hagyományos jellegét, vagy korszerű külsőt kölcsönözhetnek neki.

FIGYELEM:
A tetőpanelek, szerkezetükből kifolyóan, a fedélhéjazat hullámosodását okozhatják. Ezen termékek esetében ez természetes jelenségnek számít.

A LAMBDA® tetőpaneleket két alapváltozatban – L38 és L25 – kínáljuk.

LAMBDA® L38 tetőpanel
Műszaki jellemzők [mm]:

 

LAMBDA® L25 tetőpanel
Műszaki jellemzők [mm]:

 

Színválaszték

Nagyon széles, és ami még fontosabb, a teljes keresztmetszetet felölelő színválasztékkal rendelkezünk, fényes a RAL skála szerint, matt a TK vagy az US jelzéssel. Vevőink igényeinek sokéves tanulmányozása összekapcsolva tapasztalatainkkal és vevőink javaslataival lehetővé tette számunkra a velünk szemben támasztott elvárásoknak való teljes körű megfelelést.

A nagy raktár és a termelési, értékesítési és logisztikai részlegek szoros együttműködése biztosítja a termékek folyamatos kínálatát. Tetőink nem szakadnak el a valóságtól, hanem ragyogóan egységbe komponálhatók minden homlokzattal.

szinvalasztek.jpg