Falkazetta


 

 

 
 

A beruházások kivitelezésében a határidők gyakran igen szorosak. Ráadásul az ipari létesítményeknek meg kell felelniük a szigorú biztonsági, szigetelési és más elvárásoknak. Az ilyen feladatok teljesítésében segítenek a falkazetták. Belső homlokzati burkolat elemekként felhasználva elsősorban a szerelés könnyedsége, gyorsasága jellemzi őket. Továbbá nagy teherbíró-képesség és kis tömeg jellemzi. A kazetták rendkívül könnyen hőszigetelhetők utólag, helyben az építkezésen. Külső borításként bármilyen trapézlemez alkalmazható függőleges elrendezésben.

Színválaszték

Nagyon széles, és ami még fontosabb, a teljes keresztmetszetet felölelő színválasztékkal rendelkezünk, fényes a RAL skála szerint, matt a TK vagy az US jelzéssel. Vevőink igényeinek sokéves tanulmányozása összekapcsolva tapasztalatainkkal és vevőink javaslataival lehetővé tette számunkra a velünk szemben támasztott elvárásoknak való teljes körű megfelelést.

A nagy raktár és a termelési, értékesítési és logisztikai részlegek szoros együttműködése biztosítja a termékek folyamatos kínálatát. Tetőink nem szakadnak el a valóságtól, hanem ragyogóan egységbe komponálhatók minden homlokzattal.

szinvalasztek.jpg